Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΤΑ

Φωτογραφίες από το αρχείο του Κώστα Κάρτα. 
Φωτογραφίες παλαιότερες και πιο πρόσφατες από χορευτικές παρουσιάσεις κυρίως των Χορευτικών Τμημάτων του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέων Άρνισσας. 

Υπάρχουν τόσες φωτογραφίες, που κρατάει ο καθένας σε συρτάρια που δυστυχώς δεν θα έχουν ποτέ την τύχη να παρουσιαστούν από την σελίδα μας και θα χαθούν στον χρόνο. 
Η ευγενική διάθεση και το φιλότιμο όταν λειτουργεί θετικά τότε συνειδητά μπορεί ο καθένας σας να προσφέρει (δανείζοντας φωτογραφίες για προβολή στη σελίδα μας) χαρά και όμορφες φωτογραφικές αναμνήσεις οι οποίες έχουν κλειδωθεί σε ένα συρτάρι σε μια ντουλάπα και κυρίως στο παρελθόν τόσο στο κοντινότερο όσο και στο μακρύτερο. 
Με πόσο ποιο απλά λόγια να εξηγήσουμε και να καταλάβουμε όλοι μας πόσο σημαντικό είναι να δημοσιεύονται οι παλιές φωτογραφίες που έχουν σχέση  με την ιστορία του χωριού. 
Καμία φωτογραφία δεν ξεχωρίζει όλες είναι μοναδικές για τον καθένα.
Στα σχόλια πολλών φωτογραφιών βλέπουμε όλοι  μία προσωπική διάσταση, καθώς πολλοί εξιστορούν τις προσωπικές τους αναμνήσεις, οι οποίες ευχαριστούν να τις διαβάζουν όλοι.
Η χαρά είναι ιδιαίτερη, μετά την ιδέα να δημιουργηθεί αυτή η σελίδα και "ευτυχώς" και μεγαλύτερη για όλους όταν υπάρχουν συγχωριανοί που βοηθούν σε αυτό. 
Όσο θα υπάρχουν αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν την σελίδα μας θα αναρτώνται φωτογραφίες με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες ώστε να υπάρξει μια ακόμη πιο οργανωμένη συλλογή. 

Οι παρακάτω φωτογραφίες έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία μεγέθυνσης ώστε κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία να παρουσιάζει την καλύτερη ανάλυση.

Ευχαριστούμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριτούμε