Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

G-STUDIO ΑΡΝΙΣΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Άκρως εντυπωσιακές οι επαγγελματικές φωτογραφίες από το G-Studio στην Άρνισσα του 7ου Ημιμαραραθωνίου Δρόμου Βεγορίτιδας με τις ευχαριστίες μας!!!!! 
Με τέραστια επιτυχία διοργανώθηκε φέτος Σάββατο 25-2-2017, ο 7ος Ημιμαραθώνιος Βεγορίτιδας 21,5 χιλ/τρα, 5 χιλ/τρα και τα 1000 μ. για τα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, εθελοντές, αθλητές και σε όλους όσους βοήθησαν στην άψογη αλλά και επαγγελματική διοργάνωση που για πρώτη φορά έγινε με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Ο ελαφρά βροχερός καιρός δεν πτόησε κανέναν από τους αθλητές όλων των ηλικιών.
Η οργάνωση άψογη και η διαδρομή υπέροχη όπως δήλωσαν στο τέλος οι αθλητές !

Οι διοργανωτές αλλά και οι εθελοντές φάνηκε πραγματικά ότι αγαπούν πραγματικά το τρέξιμο, βάζοντας πολύ μεράκι, προσέχοντας παράλληλα και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Μουσική, χορευτικά, δώρα, happening, drone, πενταν΄σοτιμα εδέσματα, νερά για όλους, ανάγλυφα μετάλλια διαφορετικά και για τις 3 κατηγορίες, δώρα, μπλουζάκια, φρούτα και τόσα άλλα!!!!
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους νικητές όλων των κατηγοριών και σε όλους τους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους στην αθλητική αυτή διοργάνωση που έγινε πλέον θεσμός.
Σημαντική η χρηματική και υλική βοήθεια όλων των χορηγών.