Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΝΙΣΣΑΣ "ΑΝΗΣΥΧΑ ΜΟΛΥΒΙΑ" 14ο ΦYΛΛΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Το 14ο φύλλο της Εφημερίδας που εκδίδει το Δημοτικό μας Σχολείο 'Αρνισσας με την συνεργασία δασκάλων και μαθητών και με την στήριξη χορηγών και γονιών...
Καλή Ανάγνωση σε όλους...
Κάντε κλίκ πάνω στο κείμενο  και διαβάστε όλη την εφημερίδα με τα ΄τόσα πολλά ενδιαφέροντα θέματα!

http://arnissanews.blogspot.gr/2016/11/14-y-2016.html


Μια αξιόλογη και αξιέπαινη δημιουργική δραστηριότητα έχουν ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Άρνισσας, με την βοήθεια των δασκάλων του σχολείου. Εκδίδουν την εφημερίδα «ΑΝΗΣΥΧΑ ΜΟΛΥΒΙΑ» ο τίτλος μιας 16σέλιδης σχολικής εφημερίδας από τους μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων του δημοτικού σχολείου.

Σας παρουσιάζουμε το 14ο φύλλο Οκτωβρίου 2016 όπου μπορείτε να την διαβάσετε και να "ανησυχήσετε" με όλα τα όμορφα θέματα που επέλεξαν οι μαθητές, τα παιδιά σας να δημοσιεύσουν παίρνοντας τα μολύβια τους φωτιά!!

Εμείς προτείνουμε να την αγοράσετε στην έντυπη μορφή της ενισχύοντας έτσι το ταμείο των μαθητών του σχολείου, αφού τα χρήματα πρώτα καλύπτουν τα έξοδα του τυπογραφείου τα υπόλοιπα χρήματα αξιοποιούνται για την αγορά εκπαιδευτικού και υλικοτεχικού, εξοπλισμού για το σχολείο. Βέβαια η μεγαλύτερη αμοιβή είναι η επιβράβευση όλης αυτής της προσπάθειας των παιδιών και των εκπαιδευτικών που τους αξίζουν συγχαρητήρια...

Την εφημερίδα μπορείτε να την προμηθευτείτε από τους μαθητές του Δημοτικού μας Σχολείου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές τις μαθήτριες τους δασκάλους και τις δασκάλες, χαιρόμαστε να διαβάζουμε την όμορφη αυτή εφημερίδα κάθε φορά που εκδίδεται .

Ευχαριστούμε τον Δάκσλο Ηλία Κάρτα για την αποστολή της εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή.