Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ "ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ

Αναμενόμενη ήταν η επιτυχία  των 3ήμερων εκδηλώσεων στην Άρνισσα "Το Πανηγύρι της Παναγιάς" μια ακόμη μοναδική ευκαιρία για ένα αντάμωμα όλων των συγχωριανών.


Άψογη και φέτος η ετήσια  διοργάνωση  των πολιτιστικών εκδηλώσεων από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέων Άρνισσας αλλά και με την βοήθεια των μικρών και μεγάλων εθελοντών με την ευκαιρία του θρησκευτικού εορτασμού της παλαιότερης εκκλησίας μας «Κοίμησης της Θεοτόκου» που βρίσκεται χτισμένη στην νότια πλευρά του χωριού  το έτος 1860.
Το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Σύλλογος  ήταν το παρακάτω  :

Το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 χόρεψαν παιδικά και εφηβικά χορευτικά τμήματα με την συμμετοχή της ορχήστρας "ΝΕΟΣ ΗΧΟΣ" με την οποία ο κόσμος  διασκέδασε  και χόρεψε.
 

Την Δευτέρα 15 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε  παρουσίαση χορευτικών τμημάτων με χορούς της Θράκης και στη συνέχεια  ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα "ΗΧΟΣ ΑΛΜΩΠΊΑΣ"

Την Κυριακή  14 Αυγούστου 2016  έγινε η παρουσίαση χορών από το μικρό χορευτικό τμήμα του Μ.Ε.Σ.Ν.Α. με χορούς της Μακεδονίας και με ποντιακούς χορούς από τον Σύλλογο Ποντίων και Μικρασιατών "ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" Άρνισσας .
Την συνέχεια της διασκέδασης ανέλαβε η ορχήστρα "ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΑ" όπου ο κόσμος διασκέδασε χορεύοντας .
Οι εκδηλώσεις όλες τις ημέρες πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Άρνισσας και ο Σύλλογος ΜΕΣΝΑ κράτησε την υπόσχεσή του όλοι και ολες τις ημέρες στο φετινό τοπικό πανηγύρι της Παναγίας ο κόσμος γιόρτασε, διασκέδασε με πολύ  χορό, γλέντι και φαγητό.

Μουσικό συγκρότημα "Ρυθμός & Μελωδία"  από μια πρόσφατη εμφάνιση στο Κάτω Γραμματικό Πέλλας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριτούμε