Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ ΜΕ ΘΕΜΑ Η «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

6ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ 22-5-2016 στο χωριό μας την ΑΡΝΙΣΣΑ!
Η γιορτή πλησιάζει!!!!!!
Στην κορύφωσή τους βρίσκονται οι προετοιμασίας για τις εκδηλώσεις στα πλαίσια του 6ου Ημιμαραθωνίου λίμνης Βεγορίτιδας, οι οποίες αναμένεται να αποτελέσουν γιορτή αθλητισμού και εθελοντισμού, αλλά και ακόμη μια ευκαιρία για συζήτηση και προβληματισμό για την ανάπτυξη της περιοχής την οποία δεν πρέπει να την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη.
Την Παρασκευή 20/5/2016 ώρα 6 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο της Άρνισσας θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη της Βεγορίτιδας μέσω του Αθλητισμού και του Τουρισμού».
Εισηγητές είναι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, επικεφαλής φορέων του αθλητισμού, του τουρισμού και του αγροτικού τομέα, καθώς και επιχειρηματίες. Σε αυτή τρην ημερίδα Σύλλογοι και Φορείς της περιοχής Βεγορίτδας έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν προτάσεις για την βελτίωσή των υποδομών που απαιτούνται για την πολύπλευρη ανάπτυξη της περιοχής μας.
Το Σάββατο 21/5/2016 ώρα 6 – 9 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο της Άρνισσας γίνεται η γιορτή εθελοντισμού η οποία περιλαμβάνει σχετική ομιλία, παράδοση στους εθελοντές της ομοιόμορφης ενδυμασίας, ανάθεση καθηκόντων και ψυχαγωγία με την εμψυχώτρια Χρύσα Αλεξάκη.
Τις ίδιες ώρες, στο προαύλιο του Πνευματικού κέντρου θα παρατεθεί pasta party για τους δρομείς που θα παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής τους το απόγευμα του Σαββάτου 6 – 8 μ.μ.
Την Κυριακή στις 9.30 π.μ. μπροστά από το Δημοτικό κατάστημα Άρνισσας θα δοθεί η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου, του δρόμου των 5 χλμ και του αγώνα των 1.000 μέτρων για παιδιά.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.runningnews.gr.
Σε όλους του δρομείς που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί για πρώτη φορά συλλεκτικό μετάλλιο με ανάγλυφη παράσταση της λίμνης Βεγορίτιδας, καθώς επίσης αναμνηστικό μπλουζάκι, ενημερωτικό φυλλάδιο για την Βεγορίτιδα, φρούτα, νερό κλπ.
Στον χώρο του τερματισμού θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με εδέσματα από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Άρνισσας και από γυναίκες της περιοχής.
Οι Διοργανωτές και ο Δήμος της Έδεσσας καλούν όλους τους κατοίκους της περιοχής να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του 6ου Ημιμαραθωνίου Βεγορίτιδας και να απολαύσουν τον αγώνα, την εξαιρετική φυσική ομορφιά και τη ζεστή φιλοξενία των εθελοντών και των κατοίκων της περιοχής.