Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΈΝΗ Η ΑΡΝΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Συσκέψεις επί των συσκέψεων!
Ανευθυνουπεύθυνοι η Δημοτική Αρχή  και η Αυτοδιοίκηση, με χωρίς κανένα ενδιαφέρον έχουν εγκαταλλείψει κάθε προσπάθεια να λύσουν τα προβλήματα του χωριού μας, που τελευταία είναι τα υδροστόμια, οι χωματερές με τα σκουπίδια, ο καθαρισμός, η επικρατούσα κατάσταση  και η περιβαλλοντολογική και τουριστική αξιοποίησης της λίμνης. 


Στενά σε διάμετρο τα υδροστόμια που τοποθετήθηκαν, όπου σε περίοδο αιχμής των ραντισμάτων από τους συγχωριανούς αγρότες της περιοχής να   σχηματίζουν ουρές από τρακτέρ με τα βυτία και η καθυστέρηση όλους να τους εκνευρίζει.
Χωματερές και οι κάδοι ανακύκλωσης να είναι παρατημένοι σε χώρο εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Πότε περιμένουν να τους τοποθετήσουν;


Για την λίμνη και την αξιοποίησή της καμμία ενέργεια καμμία πρόταση καμμία προσπάθεια 

Καλή η θεωρία και οι συσκέψεις αλλά χρειάζονται και οι πράξεις.


Η μοναδική φωνή που αναδεικνύει τα προβλήματα της Άρνισσας και ιδιαίτερα της λίμνης είναι αυτή του http://www.lakevegoritida.gr Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας αμείωτο και αδιάκοπο το ενδιαφέρον τους και μπράβο τους. 
 
 Και στο τέλος θα βρεθεί  τελικά ποιος είναι αυτός που κατάστρεψε την πλωτή εξέδρα και να μαθευτεί επιτέλους ο λόγος που τόσο πολύ τον ή τους  ενοχλούσε; (όλοι είδαν, όλοι ξέρουν και κανένας δεν μιλάει) το χρηματικό παράβολο για την μήνυση είναι ήδη εξασφαλισμένο μια-δυο μαρτυρίες χρειάζονται να αποκαλύψουν τον "δράστη" για το αδίκημα φθοράς δημόσιας περιουσίας και ηλιθιότητας!
Ηδη προγραμματίστηκε να γίνει ρεπορτάζ από μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι και αναμετάδοσή του και σε όλα τα άλλα και όχι δεν θα είναι μια ακόμη εκπομπή του τύπου "Κυριακή στο χωριό" με γλέντια και τραγούδια και όλα είναι μια χαρά.... όχι δεν είναι μια χαρά είναι τραγικά!


Επίσης αναζητούνται όλοι αυτοί που κρυφτήκαν και χάθηκαν και που κάποτε ενδιαφέρονταν και καίγονταν για την ανάπτυξη της Άρνισσας. Ανάπτυξη δεν είναι μόνο για τα πανηγύρια και οι χοροί!!!!  Σε εσένα που κατάγεσαι και κατοικείς στην Άρνισσα, που διαβάζεις αυτή την ανάρτηση και ενδιαφέρεσαι πραγματικά, τι έχεις κάνει και τι θα κάνεις? Νιώθεις καλά με τον εαυτό σου βλέποντας παρακάτω τις εικόνες και τα βίντεο ? 


Με σιωπή, αγραμματοσύνη, εκλογική οικογενειοκρατία, από τις πολυθρόνες, με κοροϊδίες και υποσχέσεις δεν λύνονται τα προβλήματα.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ και την εκτίμησή μας ιδιαίτερα στο www.tastv.gr Τάσο Σεραφείμ δημοσιογράφο που εστερνίζεται τα προβλήματα των κατοίκων της Άρνισσας και της λίμνης.
Και αυτό γιατί η αληθινή μοναδική δημοσιογραφία είναι αυτή που γίνεται επί τόπου η έρευνα εκεί που υπάρχουν και αναδεικνύονται τα θέματα και τα σοβαρά προβλήματα αλλά και προτείνονται οι λύσεις τους και όχι δημοσιογραφία με Facebook, e-mails κοινοποιήσεις στο διαδίκτυο copy-paste κλπ.

.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριτούμε