Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λίμνης Βεγορίτιδας 26-4-2015 Φωτογραφίες Βίντεο και Αποτελέσματα αγώνα

Σε λίγες μέρες θα αναρτηθούν πάνω από 500 φωτογραφίες!!!
 
Με την άψογη οργάνωση του Συλλόγου Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας και με την σημαντική βοήθεια των Εθελοντών Άρνισσας & Έδεσσας πραγματοποιήθηκε στην Άρνισσα –Πέλλας για 4η συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 25 Απριλίου 2015 ο φετινός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Βεγορίτιδας, σε συνεργασία με τη  ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας τους πολιτιστικούς φορείς του Δ.Δ. Άρνισσας  και την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας..  Το κλειδί  επιτυχίας της διοργάνωσης του ημιμαραθωνίου ήταν το αποτέλεσμα της προετοιμασίας αρκετών εβδομάδων με ανθρώπους οι οποίοι με οργάνωση και υπερπροσπάθεια ανέλαβαν να υλοποιήσουν τον στόχο αυτό.
Αγωνιστικά, η εκκίνηση δόθηκε στις 10:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Άρνισσας  του Δήμου Έδεσσας. Η ώρα βοήθησε τους αθλητές να τρέξουν με πολύ καλή θερμοκρασία και έτσι δεν δυσκόλεψε την προσπάθειά τους. Ο τερματισμός  ήταν στο ίδιο σημείο.

Στον Ημιμαραθώνιο έλαβαν μέρος 95 δρομείς που συμμετείχαν στην διαδρομή των 21 χιλ/τρων και  79 ήταν οι δρομείς που έλαβαν μέρος στον δρόμο των 5 χιλ/τρων. 
Τους ευχαριστούμε όλους και ξεχωριστά τον κάθένα που μας τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τουςμ όπως επίσης και όλους τους συνοδούς και τις παρέες τους.

Οι εθελοντές και εθελόντριες που συμμετείχαν περίπου 80 στον αριθμό, βοήθησαν σημαντικά καθώς ήταν τοποθετημένοι στο σημείο της εκκίνησης-αφετηρίας, στην και στους σταθμούς τροφοδοσίας σε όλη την διαδρομή του δρόμου  προσέφεραν τον καλύτερό τους εαυτό, την ψυχή τους, τον χρόνο τους και το χαμόγελό τους. Απέδειξαν ότι τα όμορφα πράγματα για να γίνουν χρειάζεται μόνον διάθεση και συμμετοχή. Απέδειξαν ότι η αλληλοβοήθεια, ο εθελοντισμός, η χαρά και η δημιουργικότητα στην Άρνισσα υπάρχουν.

Επίσης ευχαριστούμε τα κορίτσια που με τις τοπικές ενδυμασίες παρέδιδαν τα μετάλλια τους δρομείς και βοήθησαν με την παρουσία τους στις απονομές.

Όλοι οι αθλητές αλλά και οι παρευρισκόμενοι, εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία στην Άρνισσα όσο και για την άψογη διοργάνωση του αγώνα.
Στόχος της διοργάνωσης στο μέλλον είναι να καθιερωθεί αυτός ο αγώνας ώστε  να πραγματοποιείται τον μήνα Απρίλιο σε ετήσια βάση με προοπτική στο μέλλον να συμμετέχουν περισσότεροι αθλητές δρομείς από όλη την Ελλάδα
Για την σημαντική βοήθεια που πρόσφεραν αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους Εθελοντές  & Εθελόντριες (μικρούς και μεγάλους) της Άρνισσας και της Έδεσσας, , στον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέων Άρνισσας, στον Σύλλογο Ποντίων και Μικρασιατών Άρνισσας, στον  Σύλλογο Νέων Βεγορίτιδας, στον Μοτοσυκλετικό Όμιλο Άρνισσας και τέλος στον Παραγωγικό Συνεταιρισμό Γυναικών Άρνισσας για τα νόστιμα εδέσματα που προσέφεραν στους αθλητές αλλά και τον κόσμο.  Να αναφερθεί ότι σε όλους τους εθελοντές προσφέρθηκαν μπλουζάκια όπως επίσης και σε όλους τους αθλητές δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά μπλουζάκια των χορηγών και μήλα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρνισσας.
Ευχαριστήρια στον γιατρό του αγώνα Ρωσικόπουλο Βασίλη και στο Αστυνομικό Τμήμα Άρνισσας καθώς και στην Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας  για τα προληπτικά μέτρα τροχαίας κατά μήκος της διαδρομής.
Ο αγώνας σε όλους τους αθλητές δεν ήταν ιδιαίτερα κουραστικός γιατί αποζημιώθηκαν από την πανέμορφη διαδρομή η οποία έγινε δίπλα  στην λίμνη Βεγορίτιδα κάτω από τον επιβλητικό όγκο του βουνού Βόρρας (Καϊμάκτσαλαν) και του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου. Λόγω της εποχής η διαδρομή ήταν ακόμη πιο όμορφη και ανοιξιάτικη καθώς τριγύρω ήταν όλα ανθισμένα,
Πρέπει να αναφερθεί ότι χωρίς τους χορηγούς του αγώνα, που χωρίς την οικονομική τους συμμετοχή και στήριξη στους δύσκολους καιρούς δεν θα ήταν εύκολη και η φετινή  διοργάνωση του ημιμαραθωνίου δρόμου στην Άρνισσα.                                   Οι τρείς νικητές του αγώνα στα 21 χιλιόμετρα
1 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΔΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ        ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ    Σ.Δ.Ο. ΕΟΡΔΑΙΑΣ
2    ΔΑΓΔΗΛΕΛΗΣ    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ        ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ    STOIKOS TRAINING
3    ΠΑΠΑΤΡΑΙΑΝΟΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ        ΑΡΝΙΣΣΑ    ROAD RUNNERS ARNISSASΦωτιγραφίες & βίντεο Κώστας Δάμος 2015 (c)


Φωτογραφίες από τους Εθελοντές και τις Εθελόντριες της Άρνισσας και της Έδεσσας


 
 

Για να σας στείλουμε τα αποτλέσματa σε ψηφιασκή μορφή στείλτε e-mail  στο costasth@gmail.com

Τα αεροπανό που στήθηκαν έξω από την Έδεσσα και την Άρνισσα για γνωστοποίηση και διαφήμιση του  Ημιμαραθωνίου Δρόμου ήταν δωρεάν χορηγία από τον Κώστα Νώλη 
Σχεδίαση επιμέλεια των αεροπανό και της αφίσας Κώστας Δάμος


Δείτε την όμορφη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου δρόμου μέσα σπό την κάμερα του Δημήτρη Σκαρίπα από παλιότερη διοργάνωση.


--------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριτούμε