Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Συγκινητική η εθελοντική δράση και παρουσία των εθελοντών στον Ημιμαραθώνιο Βεγορίτιδας 2015
Συγκινητική και επιτυχημένη η εθελοντική δράση και παρουσία στον φετινό ημιμαραθώνιο Βεγορίτιδας όλων όσων συμμετείχαν ως Εθελοντές και βοήθησαν προσφέροντας τον καλύτερό τους εαυτό, την ψυχή τους, τον χρόνο τους, το χαμόγελό τους και την ευχάριστη διάθεσή τους. Ο εθελοντισμός σας αποτέλεσε τον σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας της αθλητικής διοργάνωσης στο χωριό μας την Άρνισσα καθώς όλοι οι αθλητές στο σημείο του τερματισμού, τους ακούγαμε να λένε αυτά τα λόγια "Συγχαρητήρια στους Εθελοντές για την βοήθεια που μας πρόσφεραν σε όλη την διάρκεια της διαδρομής" και ξανάλεγαν "ότι θα έρθουν και του χρόνου"  
Δηλώσαμε παρόντες όλοι μας γιατί "Αγαπάμε, Προβάλλουμε, Προστατεύουμε και γινόμαστε Εθελοντές για τον τόπο μας την Άρνισσα και την λίμνη Βεγορίτιδα.

Πρέπει επίσης να γίνει η εξής ενημέρωση: Υπήρξε μέριμνα από τους Εθελοντές και μαζεύτηκαν από τον δρόμο όλα τα άδεια πλαστικά μπουκαλάκια των νερών αυτά που χρησιμοποίησαν οι δρομείς αλλά και πλαστικά μπουκάλια ή μεταλλικά κουτάκια που προΰπαρχαν πριν ξεκινήσει ο ημιμαραθώνιος. Τα καπάκια μαζεύτηκαν ξεχωριστά και παραδόθηκαν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών.

======================