Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Έθιμα Τζαμαλάρια 6 Ιαν 2015 στην Άρνισσα

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων Άρνισσας διοργανώνει και σας προσκαλεί να αναβιώσουμε μαζί το έθιμο ΤΖΑΜΑΛΑΡΙΑ. Χορός - Κρασί - Τσίπουρο συστατικά για την διασκέδαση μας. Φέτος θα έχουμε την τιμή να είναι μαζί μας και χορευτές από τους εξής συλλόγους:

Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης
Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Τούμπας ''Οι Άνω Κάτω΄΄
Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄Κοσμάς ο Αιτωλός'' Ευόσμου
Σύλλογος Φίλων Θερμαϊκού ''Ο Απόλλων''
Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Βασιλικών
Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστεράς
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σουρωτής ''Η Πηγή''


Σας περιμένουμε όλους σε αυτό το έθιμο και την αναβίωση που κρατάει χρόνια.... 
Όπως παλιά!!!! Με κέφι, χαρά και πολύ πολύ χαρούμενη διάθεση θα υποδεχτούμε φέτος ανθρώπους με μεράκι για χορό και αστείρευτη αγάπη για την παράδοση.Θα πρέπει επιτέλους όλοι μας να βγούμε από το καβούκι που έχουμε κλειστεί τα τελευταία χρόνια και να συμμετέχουμε ενεργά στην αναβίωση του εθίμου(Τζαμαλάρια).Η βοήθειά σας πολύτιμη!!!!!! Μη ξεχνάμε πως η αναβίωση κάθε εθίμου αφορά όλους μας και δεν είναι δουλειά πέντε και έξι ατόμων!!!!!!Όπως παλιά, όλοι μαζί κι αγαπημένοι.
Υπάρχει η ενημέρωση ότι για την την αναβιωση του εθιμου των Τζαμαλαριων θα χρειαστεί η  βοηθεια από όλους τους κατοίκους!!!
Οποιος επιθυμεί να βοηθήσει ας στειλει ενα μήνυμα στον συλλογο https://www.facebook.com/mesnarnissas?fref=nf  (σε αυτό το προφίλ). Θυμίζουμε πως φετος θα φιλοξενηθούν 150 χορευτες και χορευτριες απο 6 χορευτικα της περιοχης της Θεσσαλονίκης!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.