Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014

Ζητούμε την βοήθειά σας για την ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο από το ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΓ 2014

Ελπίζουμε να βρεθούν  κάποιοι συγχωριανοί συγχωριανές να κάνουν την ευγενική κίνηση ώστε να ανεβάσουν φωτογραφίες ή βίντεο από τις εκδηλώσεις από όλες τις ημέρες των εκδηλώσεων από το ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Αύγουστος 2014, καθόσον λόγοι εργασίας δεν επιτρέπουν φέτος να παρουσιάσουμε μέσα από την σελίδα όπως κάθε χρονιά φωτογραφικό υλικό και βίντεο και  ζητούμε συγνώμη από όλες και όλους σας.
Όπως επίσης το ίδιο ισχύει και για την πετηχυμένη εκδήλωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΡΝΙΣΣΑΣ ''ΑΡΓΟΝΑΥΤΑΙ'' που έγινε στις 19 Ιουλίου 2014.
Φυσικά αρκετοί θα είναι που έχουν τραβήξει ή τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις ελπίζουμε να μην μείνουν στα δικά τους κιτάπια και συρτάρια, αλλά ότι θα τις μοιραστούν!!!!
Υπάρχει όλη η καλή διάθεση να βοηθήσουμε όσους δεν έχουν την γνώση να να ανεβάσουν στην ομάδα μας στο  facebook https://www.facebook.com/groups/arnissiotes/ 
Δυστυχώς μόνο με like δεν γίνονται κάποια πράγματα, αν δεν συνεισφέρουμε στην προσπάθεια αυτή όλοι μας.
Πρέπει να δείξουμε και να προβάλλουμε ότι στο χωριό μας την Άρνισσα πραγματοποιούμε όμορφες εκδηλώσεις  με την νέα γενιά παιδιών αλλά και με την βοήθεια εμάς τους παλαιοτέρων...